Onderhoud

 

U kunt bij Maskes terecht voor alle typen onderhoud aan uw Vespa scooter. Of het nu gaat om een jaarlijkse onderhoudsbeurt of een grootschalige reparatie.

Ook de revisie van motorblokken, kilometertellers of schokbrekers is iets wat we graag voor u uitvoeren. Door het tijdig onderhouden van uw scooter voorkomt u dat u langs de kant van de weg komt te staan.

Als u uw scooter zelf onderhoudt voorzien we u graag van advies en de juiste onderdelen.

Twijfelt u of we u kunnen helpen? Veelgestelde vragen...of neem contact op met Maskes. 

ruilsysteem2

Maskes ruilsysteem

Bij Maskes werken we voor een groot aantal onderdelen met een ruilsysteem. U levert bijvoorbeeld uw oude velgen bij ons in en krijgt tegen geringe bijbetaling een set gepoedercoate velgen mee. Nooit meer lekke banden en op deze manier blijven toch de originele onderdelen in omloop.

Dit kan ook voor koelkappen die worden voorzien van een nieuw laag krimplak etc. In de webshop treft u een overzicht van deze services aan. 

Onderdelen

Bij Maskes kunt u met elk type klassieke Vespa terecht voor al uw onderdelen. De nieuwe onderdelen die wij verkopen zijn uitsluitend van A- kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring met deze onderdelen, bij restauraties en reparaties, hebben we een goed beeld van de kwaliteit kunnen krijgen. 

Daarnaast beschikken we over een grote voorraad 2de hands onderdelen. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel dat niet nieuw te leveren is, of zoekt u juist een gebruikte uistraling? Schroom niet contact met ons op te nemen. 

En dan zijn er nog een aantal onderdelen te verkrijgen uit New Old Stock. Deze onderdelen oud, maar nog nooit gebruikt, hebben vaak een excellente pasvorm en functionaliteit. Hoe goed de reproductie ook is een NOS onderdeel herken je meteen.

Ons volledige assortiment onderdelen is vinden in onze uitgebreide webshop.

"Service, een overvloed aan kennis en A- kwaliteit onderdelen voor uw klassieke Vespa scooter...."
winkel2
Winkel
werkplaats

 

U bent altijd van harte welkom om een kijkje bij ons in de winkel te komen nemen. Voorzien van een goede kop koffie of pittige espresso is het prettig te praten over uw scooter. Heeft u behoefte aan advies; geen probleem dat geven we u graag.