Nieuwsarchief

Nieuws: Bandenspanning?

Altijd al benieuwd geweest wat de juiste bandenspanning is voor jouw scooter? In onze webshop vindt je bij de Michelin banden een uitgebreide lijst met de spanning per scooter type voor zowel voor als achterbanden.....adviezen die zeker de moeite waard zijn om eens te proberen. 

 

 

Geplaatst op:

Maskes op vakantie

Vanaf zaterdag 27 juli is team Maskes twee weken op vakantie. Dit betekent dat de winkel 13 augustus weer geopend is. Bestellingen geplaatst in de webwinkel zullen direct 13 augustus verstuurd worden. 

Hiernaast zijn een aantal leuke nieuwe scooters binnen. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen in de showroom

Geplaatst op:

Nieuw binnen!

2 hele leuke nieuwe binnenkomers! Een VNA en VNB, die wel duidelijke aan wat aandacht toe zijn. Tevens een aantal mooie nieuwe foto's van de GS 150 in originele lak. Neem een kijkje in de showroom....

Geplaatst op:

Webshop online!

Het heeft even geduurd maar de Webshop van Maskes is online! Dezelfde service en uitsluitend A-kwaliteit onderdelen makkelijk bereikbaar voor iedereen. Ook voor MISA geassembleerde scooters kunt u hier onderdelen vinden. We wensen u veel plezier met winkelen.

Geplaatst op: