Nieuwsarchief

Nieuws: meivakantie openingstijden

Tijdens de meivakantie is Maskes gesloten van 26 april t/m 6 mei. 7 mei staan we weer uitgerust voor je klaar. Bestellen in de webshop is gewoon mogelijk en orders worden verstuurd zoals normaal. Fijne vakantie!

Geplaatst op:

Nieuws: Mostra Scambio

Zoals elk jaar is Maskes weer te vinden op de Mostra Scambio Vespa in Genk op 10 maart. Wil je dat we onderdelen voor je meenemen? Laat het ons weten. 

Meer info vindt je hier: http://www.mostrascambiovespa.be.

Geplaatst op:

Nieuws; kerstvakantie.

Team Maskes wenst jullie allemaal prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Maskes is gesloten van 22 december t/m 4 januari. Bestellingen online worden in deze periode gratis verstuurd vanaf 50 euro. 

 

5 januari zien we iedereen graag op de Maskes Winterfest! Je bent dan van harte welkom voor een hapje, drankje en het bekijken van de nieuwe werkplaats. 

Geplaatst op: 2018-12-20

Nieuws; zomer!

Een heerlijke zomer tot nu toe. Daar gaan we bij Maskes ook van genieten wat betekent dat we gesloten zijn van 20 tot en met 30 juli. Dinsdag 31 juli zijn we er weer. Bestellen in de webshop is in deze periode heel interessant, je ontvang dat 15% korting. Je bestelling wordt dan 31 juli verzonden. Fijne vakantie....

Geplaatst op:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 15
  7. 16