Veelgestelde vragen

 

- Met welk type scooter kan ik bij jullie terecht?

In principe met alle types Vespa tot aan het begin van de jaren '80. Vanaf Faro Basso tot aan de Px200. Vanwege de grote drukte bij Maskes werken wij niet langer aan de PK50's, enkel V50 en Special op brommergebied. En enkel Europese scooters zijn welkom!

- Zijn er nog meer scooters te koop dan ik in de showroom zie?

Vaak zijn er bij Maskes nog wel meer scooters dan online, maar niet veel. Het gaat dan om scooters net binnen zijn of projecten voor restauratie. Veel unieke scooters worden zeer snel verkocht. Ben je dus op zoek naar een specifiek model dan ik het handig contact met ons op te nemen zodat we je wensen kennen. Dat kan via Info@maskes.nl... 

- Kan ik bij Maskes ook terecht voor schade aan mij scooter?

Natuurlijk kan dat. Alle expertise om de schade te herstellen is bij ons en onze partners in huis. Schade is vaak al vervelend genoeg en dus is het zaak dit netjes en snel af te handelen. We hebben een ruime ervaring op dit gebied. 

- Is het mogelijk mijn scooter te laten taxeren bij Maskes?

Jazeker kan dat. En omdat we veel ervaring hebben in de klassieke Vespa's bent u verzekerd van een juiste waardebepaling door een erkend taxatie bedrijf. Zo voorkomt u onderverzekering.  

- Welke onderdelen kan ik bij Maskes laten reviseren?

U kunt bij ons terecht voor de revisie van uw

  • kilometerteller
  • zadelframe
  • motorblok
  • schokbrekers

Hiernaast kunt u bij ons u cilinder laten honen, blok laten stralen, velgen laten coaten etc....voor een goed overzicht kijkt u hier.

- Wat kost een Maskes restauratie?

Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Omdat het antwoord afhankelijk is van een groot aantal factoren: het type scooter, de staat van de scooter, heeft u zelf al een scooter of wilt u er één aanschaffen bij Maskes. Wij restaureren enkel in opdracht van klanten en maken daarom altijd een uitgebreide offerte op maat. 

 

Heeft u een vraag over de werking van de Maskes Webshop, kijk dan hier...

 

 

"Wij geven de voorkeur aan revisie van originele onderdelen..."